Søk

Send oss en henvendelse

'Supportsak' for brukerstøtte. 'Bestilling' for eksport av rom. 'Oppsigelse' for terminering av arbeidsområde/avtale. Oppsigelse krever at man først er logget inn (se øverst på siden), og at man er Områdeadministrator eller avtaleeier.

Arbeidsområdets navn. Kan finnes i Administrasjonsvinduet, under 'Arbeidsområder og Rom' i venstre meny, og i kolonnen 'Arbeidsområde'

Tidligste mulighet er den siste dagen i måneden etter oppsigelse er mottatt, og vil benyttes dersom tidligere blir tastet inn.

Ønsker dere å bestille rom-eksport i forbindelse med oppsigelse av arbeidsområde? Det kan bestilles eksport for ett eller flere rom, dette defineres i felter nedenfor.

Når ønskes eksporten av rom(ene) utført? Eksport må utføres senest 15 dager innen dato for sletting (definert over).

Alle priser er i kroner

Leveringsmetode, USB-størrelse velges basert på krav til romstørrelse (200,- - 1500,-), fraktkostnad i tillegg. For digital levering, legg til innloggingsinfo i beskrivelsesfeltet nedenfor.

Hvis mer enn 1 rom blir eksportert; Vil du ha rommene samlet på 1 USB, eller adskilt på 1 USB for hvert rom?

Ekstra kopier av samme rom? (separate USB-er)

Link til ett eller flere rom som ønskes eksportert.

Eksporten kan begrenses til en rolle fra rommet, slik at bare innholdet som rollen har tilgang til blir eksportert, for eksempel hvis underleverandør ønsker en eksport av deres involvering i prosjektet. (tomt felt blir eksportert som romadministrator)

Fakturaadresse, og eventuell fakturamerknad.

Legg til mer informasjon.

Legg til fil eller slipp filer her