Søk

Send oss en henvendelse

Alle priser er i kroner

Leveringsmetode, USB-størrelse velges basert på krav til romstørrelse (200,- - 1500,-), fraktkostnad i tillegg. For digital levering, legg til innloggingsinfo i beskrivelsesfeltet nedenfor.

Hvis mer enn 1 rom blir eksportert; Vil du ha rommene samlet på 1 USB, eller adskilt på 1 USB for hvert rom?

Ekstra kopier av samme rom? (separate USB-er)

Link til ett eller flere rom som skal eksporteres.

Eksporten kan begrenses til en rolle fra rommet, slik at bare innholdet som rollen har tilgang til blir eksportert, for eksempel hvis underleverandør ønsker en eksport av deres involvering i prosjektet. (tomt felt blir eksportert som romadministrator)

Fakturaadresse, og eventuell fakturamerknad.

Legg til mer informasjon.

Legg til fil eller slipp filer her